Karcher SC 1 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

Stok kodu: 1.516-330.0

Karcher SC 1 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi

Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizlik makinesi, yoğun yaşam tarzına sahip evler için idealdir. SC 1, sert zeminleri temizleyebilir ve ayrıca, mobilyalarınızı taşıdıktan sonra halılarınızı temizlemek için bir halı fırçası ile birlikte gelir. Bu güçlü buharlı temizleyicinin virüsler ve ev bakterilerinin %99,9’unu ortadan kaldırdığı kanıtlanmıştır. Karcher SC 1 ayrıca çıkarılması zor lekeleri ortadan kaldıran başarılı bir kireç çözücü ile donatılmıştır. Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizlik makinesi, camlı mutfak tezgahlarını, sırlı ve sırsız karoları ve fayansları temizleyebilir. Bu ürün ayrıca musluk suyundaki kireci temizlemek için bir kireç çözücüye sahiptir.Karcher SC 1 EasyFix ayrıca bir el nozülü, zemin nozülü, mikro fiber bezler ve bir uzatma hortumu dahil olmak üzere çok çeşitli çok işlevli aksesuarlarla birlikte gelir. Bu makinenin güçlü 3,0 bar buhar basıncı, onu sert zeminlerin temizlenmesi için uygun hale getirir. Saklamayı kolaylaştıran kompakt bir tasarıma sahiptir. Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizleme makinesi ayrıca mermer, fayans ve granit gibi farklı yüzeyleri temizlemesine yardımcı olan çok işlevli aksesuarlar içerir. Zemin başlığı, el başlığı ve yuvarlak fırçaları, sert zeminler de dahil olmak üzere farklı yüzeylere uyacak şekilde tasarlanmıştır. Çocuklar tarafından yanlış kullanıma karşı güvenilir koruma sağlayan bir çocuk kilidi bulunmaktadır. Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizlik makinesi, uzun bir buhar tankına ve sekiz dakikalık bir ısıtma süresine sahiptir. Makinenin gücü 45 dakikalık buharlı temizlik için yeterlidir. Zemin başlığı mobilya altını temizlemek için yeterince uzundur. Makinenin tekerlekleri ve taşıma kolu bulunmaktadır. Ayrıca 10 metrelik bir hortumu vardır. Karcher SC 1 EasyFix Buharlı temizlik makinesi, geleneksel yöntemler yerine su ile çalışır. Her zamankinden daha derin bir temizlik vaat ediyor ve herhangi bir yüzeyi temizlemek için bir sürü farklı ekipmanla birlikte geliyor. SC 1 EasyFix hem mutfak hem de banyolar için uygundur. Ekipmanlar, pencereleri, döşemeleri ve diğer birçok yüzeyi temizlemek için ayrı olarak bulunmaktadır. Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizleme sisteminin kullanımı kolay ve güvenilirdir. Sert zeminlerde kullanılabilir ve son derece portatiftir. Kompakt tasarım ve entegre dönüş yayları, makineyi sınırlı alana sahip küçük evler için ideal hale getirir. Bu makinenin kompakt tasarımı, onu seyahat için ideal hale getirir.Bir dakikadan daha kısa sürede kolayca yeniden doldurulabilir ve yeniden ısıtılabilir.Bakterileri %99.99’a kadar öldüren Karcher SC 1 EasyFix Buharlı Temizlik Makinesine sahip olun.Uygun fiyata,kredi kartına taksit ve havale ödeme seçenekleriyle fonox.com.tr güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Bu Ürün İçin Fiyat Teklifi Alabilirsiniz
0850 840 5 999

ÖZELLİKLER
Karcher SC 1 EasyFix güçlü 3.0 bar buhar basıncı sayesinde ulaşılması zor alanlarda bile her türlü kiri kolayca temizler.
Esnek zemin aparatlı ve temizleme bezi için uygun hızlı sabitleme özellikli zemin temizleme seti EasyFix
Etkin lamel teknolojisi sayesinde ev içindeki tüm sert zeminlerde optimal temizlik sonucu sağlar.
Kire hiç değmeden temassız bez değiştirme ve hızlı bez değiştirme sistemi sayesinde yer temizleme bezinin kolaylıkla tutturulabilir.
Esnek nozul birleşme yeri sayesinde kullanıcının boyuna bakılmaksızın zemine tam temas eden ergonomik ve verimli temizlik sağlar.
Küçük, kullanışlı ve saklaması kolay, erişim kolaylığı sağlamak için kullanım yerinde saklanabilir.
Kilit sistemi çocukların yanlış şekilde kullanımını önlemek için güvenilir koruma sağlar.
El nozulu için yüksek kaliteli mikrofiberden yapılmış zemin temizleme bezi ve kılıfı.

Sağlık Bakanlığı onaylı bağımsız test kuruluşlarında yapılan testlerde, Karcher SC 1 EasyFix buharlı temizlik makinesi ile yapılan temizlikle sert yüzeylerdeki bakterilerin (Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa) %99,99’*unu yok ettiği, ve hijyenik temizlik sağladığı ispatlanmıştır.

EKİPMANLAR

Çocuk emniyet kilidi
Emniyet valfi
Entegre doldurma hunisi
Zemin temizlik takımı, EasyFix + uzatma tüpü (2 × 0,5 m)
Aksesuar, El nozulu, detay nozulu, güç nozulu, yuvarlak firça (küçük), ölçüm kabı
Mikrofiber zemin temizleme bezi, 1 Adet
Manuel temizlik için mikrofiber kılıf, 1 Adet

UYGULAMA ALANLARI
Zemin temizleme
Bağlantı Parçaları
Lavabolar
Duvar fayansları
Camlar, aynalar
Aspiratörler
Ocaklar

KATALOGLAR

Ürün bilgileri

Ürün bilgileri

Kullanım açıklamaları

Kullanım açıklamaları

Kullanım açıklamaları

Kullanım açıklamaları